couple x jadi…?

halo…

aku ni da lama membujang…kua kua…hehe..yerla..nak jugak cari girl yang berkenan nak jadikan aku pakwe die ke…asal nak couple je ade jek yang xkena…sangkut kat situ la..sangkut kat sana la..yela…asal nak couple je..da ada da yang bawak mulut…benda yang x patut dorang gtau…huh !..

geram tol aku…aku nak couple pom bukan nak mainkan perasaan girl tu..jika di izinkan tuhan la…kalu aku da couple dengan dia..aku akan jaga die sampai tol kahwin la…takkan sampai nak clash…tapi kan..?

ada la sesetengah girl yang penah aku jumpe…asal aku cakap camtu je..dah terketar da kaki and kepala lutot also…apesal..takut ke nak kawin..lor…ke die ingat aku ni couple ngan anak patung ke ape..?die tak sedar yang aku nak kawin dengan dia tua atas dasar aku sayang sama die..yang aku nak buktikan die tu aku cinta dekat die…ade ker..?time couple ngan org lain…time kawin dengan org lain..ape kejadahnyer…orang cam tu..giler..!!!!

ha…tu la pasal…time couple ni kene pk2 masak2 214 kali…huh! nak pk tu da naik jenuh tau…cuba korang pk kan…asal ko couple ngan die…yela..setiap perhubungan tu mestila ada matlamatkan…

contoh la…

asal aku couple ngan mamat/girl ni..?

1.sebab die cute/handsome

2.sebab die banyak duit(kalu lelaki tu dasar giler harta la..)

3.sebab die baik hati

4.sebab nak main2 je..(ha..! yang tu ko kene pk la sendirik..)

 

banyak da benda camni berlaku dalam dunia kite sekarang..yang bagus nya xda la sebelum kahwin tu da ada anak..ha tu paham2 la sendiri….so korang pk2 kan la da renung kan la…and 1 ag…korang hargai la person yang korang sayang tu.bile dia da tiada depan mata..korang tak tau camnyer derita kamu ble kehilangan seseorang amat kau sayang…kerana aku da merasai betapa pedihnya kehilangan org tersayang…huhu…xxxx

k la…renung2kan la…dan fikir2 kan la….

Advertisements

~ by mdaffiq on August 8, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: